politie uniform 7Het afgelopen weekend heeft de Zoetermeerse politie 90 meldingen behandeld. In totaal werden er 8 verdachten aangehouden. Er waren incidenten bij de horeca, maar ook in het verkeer. Daarnaast kwam de politie in actie voor een autobrand in Rokkeveen.

Het afgelopen weekend was het voor de politie redelijk rustig in het Stadshart. Op zaterdagnacht raakte een bezoeker gewond in een uitgaansgelegenheid waarvoor de traumaheli ter plaatse moest komen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.
In een andere uitgaansgelegenheid werd een bezoeker aangehouden voor vernieling en openbare dronkenschap.
Op zaterdagnacht werden twee politiepaarden ingezet in het Stadshart. Zowel het uitgaanspubliek als de horecaondernemers reageerden positief op de paarden. Er was een klein opstootje dat mede dankzij de bereden politie snel onder controle was.

 

Alcohol en drugs

Afgelopen weekend zijn meerdere aanhoudingen verricht voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Een verkeersongeval aan de Oostweg in Rokkeveen is mogelijk het resultaat geweest van een verkeersruzie. 
Uiteindelijk zijn er in totaal vijf personen vervoerd naar het ziekenhuis. Ook is er één persoon aangehouden op verdenking van het veroorzaken van gevaar/hinder, het veroorzaken van een verkeersongeval en het rijden onder invloed van verdovende middelen.

 

Autobrand Ambergeel

De politie heeft inmiddels aanwijzingen dat de autobrand op het Ambergeel in Rokkeveen veroorzaakt is door brandstichting. In de nacht van vrijdag op zaterdag gingen twee auto’s in vlammen op, beide auto’s worden total loss beschouwd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van deze brand.
De politie is op zoek naar getuigen van deze brand. Als u getuige bent geweest kunt u contact opnemen met de afdeling VVC van politie Zoetermeer middels 09008844.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-