Tiny reimarktDe rijksoverheid start weer met de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Er is subsidie voor woningeigenaren die na de startdatum twee of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, zoals spouwmuurisolatie en het isolerende HR++ glas. Voor hulp bij het aanvragen kunt u terecht bij Reimarkt.


Isoleren is voor veel mensen lastig, ze weten niet waar ze moeten beginnen of komen er door tijdgebrek niet aan toe. Daarom slaan de gemeente en Reimarkt de handen ineen om woningeigenaren te helpen bij energiebesparing.

 

De Subsidieregeling

De vernieuwde ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ is nu open voor aanvragen. De aanvrager moet zowel eigenaar als bewoner zijn van de woning en minimaal twee isolatiemaatregelen laten uitvoeren. Eigenaren die voor 15 augustus al maatregelen hebben uitgevoerd of eerder van de SEEH gebruik hebben gemaakt komen niet in aanmerking. In totaal is er 84 miljoen euro beschikbaar tot en met 2020. Meer informatie over de subsidie is te vinden op de website van Rijksdienst voor Ondernemende Nederland.

 

Afspraak maken

Reimarkt verwacht dat veel mensen de subsidie aangrijpen om nu hun huis te isoleren. Wie niet buiten de boot wil vallen kan daarom nu een afspraak maken op https://reimarkt.nl/klantenservice. Daarna volgt een gesprek met een adviseur van Reimarkt waarin samen met de woningeigenaar bekijken welke energiebesparende maatregelen passen bij de wensen en woning. Na afloop wordt er een kostenoverzicht, met verwachte energiebesparing en indicatie van het subsidiebedrag gemaakt.

De Reimarkt winkel in Zoetermeer vind je aan de Dorpsstraat 163.

-advertenties-

-goede doel-