20191019 12718Ramon Groenendijk overhandigde de opbrengst van een maand emballage aan de voorzitter van Zoetermeer Actief. Hiermee steunt de Jumbo de wijkreporter die actief het laatste nieuws haalt uit de wijk en evenementen van het winkelcentrum onder de aandacht brengt.

20191019 12713Wijkreporter Marja haalt al jaren het nieuws op in de wijk Meerzicht. Als vrijwilliger gaat zij regelmatig de winkeliers langs en kijkt zij wat er in de wijk allemaal gebeurt. Het nieuws en de evenementen in de wijk worden gepubliceerd op de kanalen van Zoetermeer Actief. Meerzicht is de enige wijk met een eigen wijkreporter en de winkeliers willen dit graag behouden. De Jumbo bood aan om geld op te halen via de emballage, het statiegeld op ingeleverde flessen, om zo een steentje bij te dragen aan het voortbestaan van deze 'oren en ogen in de wijk'.

Ramon Groenendijk, manager bij Jumbo zegt: "Ik spreek Marja regelmatig en zie dat zij ook goed contact heeft met de andere winkeliers en veel mensen in de wijk. Zo'n betrokkenheid bij de wijk, willen wij niet kwijt. Daarom hebben wij aangeboden om geld op te halen via de emballage. Hier is nu een bedrag van 53 euro opgehaald."

Ramon overhandigde het bedrag aan de voorzitter van Stichting Rond Zoetermeer Actief in zijn winkel, met de belofte de wijkreporter te blijven ondersteunen.   

-advertenties-

-goede doel-