IMG 1821

CDA-lijstduwer Jan Slagter en boekhandelaar Jan Arie Sonneveld

Onverwacht kwam Jan Slagter, lijstduwer van het CDA in Zoetermeer, afgelopen zaterdag langs bij boekhandel Sonneveld aan het Oosterheemplein. Hij viel met de neus in de boter omdat het de start was van de jaarlijkse Boekenweek, de 79e al weer. Dit jaar is het thema ‘reizen’, een bekend thema voor Jan, die voor Omroep MAX geregeld afreist naar landen als Moldavië, Bulgarije en Albanië.

Het boekenweekgeschenk is dit jaar het boek ‘Een mooie jonge vrouw’ van schrijver Tommy Wieringa. Bij besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken krijgt de koper gedurende de Boekenweek het boekenweekgeschenk er gratis bij. De Boekenweek vindt plaats van zaterdag 8 tot en met zondag 16 maart.

Jan Slagter kocht de geactualiseerde versie van het boek ‘Zoetermeer – vanuit de lucht’, en kreeg daar dus het boekenweekgeschenk van Tommy Wieringa bij. ‘Zoetermeer – vanuit de lucht’ is een boekwerk met mooie luchtfoto’s van Zoetermeer en de omgeving. De productie ervan kwam tot stand in nauwe samenwerking met de gemeente Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-