cda fractie 2014De landelijke overheid hevelt op 1 januari 2015 zorgtaken over naar de gemeenten die nu nog onder de AWBZ vallen. Het probleem, dat het CDA ziet, is dat de gemeente nog onvoldoende voorbereid is op deze grote veranderingen.

Het CDA wil weten waar de zorgen zitten van mensen die met zorg te maken hebben. De manier waarop de gemeente de taken gaat uitvoeren moet aansluiten op wat mensen nodig hebben. Daarom gaat het CDA in het kader van haar permanente campagne de inwoners van Zoetermeer vragen of zij al weten wat er gaat veranderen in de zorg.

Waar maken zij zich bezorgd over? Wat betekenen de veranderingen voor hun huishoudelijke hulp, voor hun dagbehandeling of hun persoonsgebonden budget (pgb)? Ook zal het CDA vragen naar wat er goed gaat met de zorg, die zij ervaren.

Het CDA roept iedereen die een bijdrage wil leveren aan deze discussie op om zaterdag naar het Stadhuisplein te komen. Deel uw zorg met het CDA en het CDA zal uw zorg inbrengen in de gemeenteraad. Zorg gaat u en ons allen aan, want het gaat om mensen!

 

Kijk voor meer Politiek nieuws: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-