collectebusEr zijn in Zoetermeer vele goede doelen waarbij mensen zich vol overgave inzetten voor hun medemens. Zoetermeer actief geeft hen graag de gelegenheid om zich te presenteren. Ga eens naar: Goede doelen.

20160129 76399Lezen is leuk en voorlezen nóg leuker! Voorlezen hoeft niet te stoppen als een kind in groep 3 zit en zelf leert lezen, ook voor oudere kinderen blijft voorlezen leuk en leerzaam. Burgemeester Aptroot las vrijdagochtend voor aan de kinderen van de Jacobsvlinder.

Zoetermeer veilig groenDe komende maanden bezoekt burgemeester Aptroot samen met de wijkwethouders en de politiechef alle wijken in Zoetermeer om met de bewoners te praten over veiligheid in de wijk. Donderdag 4 februari is de wijk Buytenwegh – De Leyens als eerste aan de beurt.

whatsappDe gemeente Zoetermeer gaat als proef de mogelijkheid bieden om vragen te stellen via WhatsApp. Wethouder Marc Rosier: "De helft van de Nederlanders gebruikt WhatsApp. Dan kan de gemeente niet achterblijven!" Vragen worden zo snel mogelijk behandeld tijdens kantooruren.

fascinating jazzDe organisatie van Fascinating Jazz kreeg het berecht dat Greetje Kauffeld in verband met ziekte, haar optreden van zondag 31 januari moet afzeggen. Met man en macht heeft de organisatie gewerkt om de maandelijkse Jazz in De Sniep door te laten gaan. Dit is gelukt.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-