Poster Concert Voorjaarsvuur

Het concert, genaamd Voorjaarsvuur, zal plaatsvinden op 12 maart om 20.00 uur. Het concert wordt een combinatie van de muziek van het Rijnlands Symfonie Orkest, het CKC Vrouwenkoor en het Morgana Kamerkoor. De Oosterkerk, op Oosterheemplein 320, moet de perfecte sfeer en akoestiek geven voor een spetterend orkest.  

Programma
Het geplande programma bestaat uit werken voor vrouwenkoor en orkest van Johannes Brahms (Ave Maria en Geistliches Lied), Hector Berlioz (La mort d’Ophélie) en Taco Sorgdrager (Adoramus te) onder leiding van Taco Sorgdrager en Gabriel Fauré/André Messager (Messe des pêcheurs de Villerville) onder leiding van Karin de Jong. Het concert wordt afgesloten met Claude Debussy's orkestwerk La Boîte à Joujoux (De Speelgoeddoos), ballet voor kinderen, onder leiding van András Czifra.

Kaartverkoop
Om een kaartje de bemachtigen kan je 15,00 euro per kaartje overmaken naar bankrekening NL70 INGB 0000 0552 14 t.n.v. Rijnlandse Orkestvereniging. Zorg dat bij de transactie duidelijk de naam van degene die de kaarten op de avond van het concert komt ophalen staat genoteerd. Het is niet mogelijk om vooraf the reserveren, wèl kunnen kaarten worden gekocht aan de kassa in de Oosterkerk voorafgaand aan het concert.

 

-advertenties-

-goede doel-