Sponge eventOp zondag 3 april is het feest voor de jongste bezoekers van Stadshart Zoetermeer. Die dag brengt SpongeBob een bezoek aan het winkelcentrum. Hij is die middag op het Promenadeplein aanwezig voor een meet & greet met zijn fans. Hij neemt hierbij ruim te tijd om met aanwezige jonge bezoekers op de foto te gaan.

Naast de meet & greet staat er meer op het programma. Zo kunnen kinderen de hele middag de leukste kunstwerkjes knutselen op het FabLab knutselterras in de Passage. In de speciaal voor deze dag ingerichte schminkstand kan iedereen zich laten schminken als SpongeBob of één van de andere karakters uit de serie. Ook is er een onderwaterdisco met bellenblaasmachine in de Passage aanwezig!  

De SpongeBob meet & greet vindt plaats op het Promenadeplein op zondag 3 april tussen 12:30 en 13:00 uur, 13:30 en 14:00 uur, 14:30 en 15:00 uur en 15:30 en 16:00 uur. Het knutselterras en de schminkstand, in de Stadshart Passage, zijn geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. De toegang is gratis.

Zoals elke zondag rijdt ook de Stadshart Kindertrein deze dag rond in het winkelcentrum. Een ritje is gratis voor kinderen van houders van de Stadshart Klantenkaart. De activiteiten kunnen perfect worden gecombineerd met een winkelbezoek, want de winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren in de garages is de eerste 2 uur gratis.

Stadshart Zoetermeer is te volgen op www.stadshart.nl

-advertenties-

-goede doel-