Willeke Alberti fotograaf Patricia SteurOp zondagmiddag 10 april 2016 organiseren Koor Invasion & Het Zoetermeers Dameskoor een concert om 14.00 uur in de grote zaal van het Stadstheater van Zoetermeer met het niet alledaagse thema ‘Gek met Ouderen’. De titel ‘Gek met Ouderen’ is bewust gekozen als een eerbetoon aan onder andere de oudere medemensen onder ons. De koren zingen onder begeleiding van piano, combo en het blaaskwintet Hi-Five herkenbare Nederlandstalige en Engelse nummers, onder leiding van de bekende dirigent Hans de Wit.

Zoals bekend draagt Ouderenomroep MAX senioren een warm hart toe. Met o.a. een bijdrage van ‘MAX maakt mogelijk’ komt de geliefde zangeres Willeke Alberti zingen en het geheel gaat vast een sfeervolle middag worden. Dit alles staat garant voor een heel speciaal concert. Om het concert betaalbaar te houden is de entreeprijs € 12,50 per persoon, dit is inclusief garderobe en een drankje in de pauze.

U kunt uw toegangskaarten reserveren via het Stadstheater: 079 – 342 75 65 of via www.stadstheater.nl  en via het secretariaat Zoetermeers Dameskoor tel: 079-3414231

-advertenties-

-goede doel-