Verhuizen naar Sollasi 1Dinsdag 24 mei liepen Marjan en Wytze Weistra van Stichting A Break 4 Kids toevallig in Lisse toen zij de filmploeg van de EO tegenkwamen die opnames maakten voor hun programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’. Het programma zocht nog naar deelnemers voor het onderdeel ‘het bankje’, waarop mensen kunnen vertellen wat hen bezig houdt.

Xandra LaperreXandra Lapperre exposeert van 28 mei t/m 23 juni een aantal werken uit haar serie landschappen in het Terratorium.  "Mijn landschappen mogen dan wel uit het hoofd geschilderd zijn maar berusten, met uitzondering van de kleuren, wel op de realiteit. Ik moet een landschap gezien en gevoeld hebben voordat ik een werk kan maken."

 

 

SaarKoningsbergerLeerbedrijfTOUTLisanneFonsOtto JelsmaLisanne Fons is de nieuwe uitblinker van ID College. In een vol theater in Zoetermeer eindigde ze als winnaar. De jury was onder de indruk van het doorzettingsvermogen van Lisanne en haar vermogen om steeds weer opnieuw haar grenzen te verleggen.

20160529 124459Afgelopen zondag werden op de Westerparkdag de schapen weer van hun (te) warme jas ontdaan. Elke lente worden de schapen geschoren zodat ze het niet te warm hebben en geen last krijgen van ongedierte in de vacht. Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen bij de knipbeurt van de schapen of deden mee aan een van de vele andere activiteiten op de Westerparkdag.

20140605 Meena 324De 24e editie van het jaarlijkse muziekfestival Zoetermeer Blues komt eraan! Deze editie wordt gehouden in de Dorpsstraat, op het Nicolaasplein en in JJ Music House. En uiteraard hopen de organisatoren van dit inmiddels landelijk bekende festival alle Bluesliefhebbers weer van vroeg in de middag tot in de kleinste uurtjes te kunnen laten genieten van bluesmuziek van het zuiverste water!

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-