stoplichtOp 7 juli organiseert de gemeente een samenspraakbijeenkomst over vervoer en bereikbaarheid in Zoetermeer. Inwoners, ondernemers en professionals kunnen tijdens de bijeenkomst meedenken over wat er goed gaat op dit gebied of wat nog extra aandacht behoeft. De resultaten van de bijeenkomst neemt de gemeente zo veel mogelijk mee in de nieuwe Mobiliteitsvisie.

Wethouder Marc Rosier vindt het erg belangrijk om Zoetermeer ook op het gebied van vervoer en bereikbaarheid toekomstbestendig te maken: “Mobiliteit is voor iedereen belangrijk. Iedereen wil toch zo snel mogelijk én zo veilig mogelijk van A naar B komen. Binnen Zoetermeer maar ook daarbuiten. Dat gaat nu vaak goed maar er zijn natuurlijk ook dingen die beter kunnen. Zeker als je kijkt naar de toekomst als het alleen maar drukker wordt op de weg. Daar willen we ons samen met inwoners, bedrijven en professionals goed op voorbereiden.”

Het gaat hierom bijvoorbeeld om vragen over de infrastructuur, fietspaden, stoplichten, verkeersveiligheid in een straat of bijvoorbeeld nieuwe buslijnen. Ook het sluipverkeer door Zoetermeer van mensen die een file op de A4 proberen te vermijden komt aan de orde.

Belangstellenden die mee willen doen aan de samenspraakbijeenkomst zijn van harte welkom op donderdag 7 juli tussen 16.00 en 19.00 uur. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-