IMG 0138

Het is ongeveer twee hectare groot en werd in de winter van 1978 aangelegd, de Natuurtuin in Zoetermeer, gelegen in het Westerpark. Om nieuwe activiteiten voor kinderen te organiseren én om de voorlichting over de Natuurtuin te verbeteren kan jij helpen door je statiegeld doneren.

In de maanden augustus en september kunnen de klanten van Filiaal van Albert Heijn in Meerzicht hun statiegeldbonnen schenken aan de Natuurtuin Zoetermeer.

Goed doel

Het filiaal stelt zijn klanten regelmatig in staat om de opbrengst van de statiegeldflessen te geven aan een goed doel dat in verband staat met de wijk. De Stichting Vrienden van de Natuur- en Landschappentuin wil de opbrengst gebruiken om nieuwe activiteiten voor kinderen te organiseren en de voorlichting over de Natuurtuin in het algemeen te verbeteren.

 

Hergebruik van grondstoffen

Op miniposters in de winkel, bij het Westpunt (Westerpark) en op Facebook Natuurtuin Zoetermeer, staat meer informatie over de bestemming van de opbrengst. Deze actie, die aanzet tot hergebruik van grondstoffen sluit goed aan op de eerder dit jaar gehouden inzameling van gebruikte kleding die ongeveer 8000 kg textiel buiten de afvalbak heeft gehouden.

Het Filiaal van Albert Heijn in Meerzicht laat opnieuw zien dat het een winkel wil zijn die voor de hele wijk is!

-advertenties-

-goede doel-