MIHP16 compilatieHet is deze zomer druk in het Zoetermeerse Nicolaaspark. Afgelopen weken kon iedereen al genieten van zes edities van Zondag in ’t Park! En de koek is nog niet op. De zomer krijgt een staartje met het zusje van Zondag in ’t park: het festival ‘Markt in ’t Park’.

boekPatrick Berkhof uit Zoetermeer presenteert zaterdag 3 september zijn boek Dizary bij boekhandel de Kler in het Stadshart van Zoetermeer Na een geslaagde crowdfundingsactie kunnen fantasyliefhebbers eindelijk kennis maken met de wonderlijke labyrintwereld van Dizary.

ZappelinZappelin on Tour XL komt naar Stadshart Zoetermeer op zondag 4 september om 12.00 uur. De bekende presentatrice Nienke neemt kinderen komend weekend mee in de wereld van Zappelin in Stadshart Zoetermeer.

 

Doomed SpidersZondagmiddag treedt de band The Doomed Spiders op in JJ Music House. Deze progressieve rockband is na jaren weer actiever dan ooit. The Doomed Spiders zijn na 25 jaar weer helemaal terug en zijn op tournee met hun 'Tour of the Universe'. Tijdens deze tournee staat, naast klassiekers uit de vorige eeuw, veel nieuw werk op het programma. Aanvang optreden 15.00 uur.

fotogroep sept 2016Vanaf 1 september 2016 is er een expositie van recent werk van de leden van de Fotogroep Zoetermeer in het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) te Zoetermeer. De expositie illustreert de grote verscheidenheid in fotografische interesses, variërend van portret-, landschaps- en architectuurfotografie tot conceptuele fotografie en hun visie op de in beeld gebrachte onderwerpen.

-advertenties-

-goede doel-