boek

Patrick Berkhof uit Zoetermeer presenteert zaterdag 3 september zijn boek Dizary bij boekhandel de Kler in het Stadshart van Zoetermeer Na een geslaagde crowdfundingsactie kunnen fantasyliefhebbers eindelijk kennis maken met de wonderlijke labyrintwereld van Dizary.

Dat schrijven vooral schrappen is, heeft Patrick aan den lijve ondervonden. Pas na tien jaar en vijftien versies van zijn manuscript was hij tevreden. In dit eerste deel maken we kennis met de verwarrende labyrintwereld van Dizary en zijn bewoners. De twee hoofdpersonages Ileas en Arak krijgen een straf opgelegd die ze binnen zeven dagen moeten vereffenen anders zal het magische strafteken op hun hand hen doden. Ondertussen wordt een groots mysterie ontsluierd - een verwoede strijd om de sleutel tot de wereld.

Crowdfunding

Door zijn geslaagde crowdfunding begin van het jaar bij Voordekunst.nl was Patrick in staat zijn droom te verwezenlijken. Hij behaalde ruim zijn streefbedrag en daarmee kon hij zijn eigen uitgeverij beginnen en heeft hij het drukken van zijn boek gefinancierd. In de komende jaren bouwt hij zijn wereld uit met 3D geprinte kunstobjecten en illustraties. Op zaterdag 3 september a.s. knallen de kurken als hij zijn pennenvrucht presenteert bij boekhandel de Kler in het Stadshart van Zoetermeer (Theaterplein 47, in de passage). De boekpresentatie is van 13.30 uur tot 17.00 uur en omstreeks 15.00 uur zal het glas worden geheven. Kijk alvast op www.dizary.nl

 

-advertenties-

-goede doel-