MIHP persfotoHet is deze zomer druk in het Zoetermeerse Nicolaaspark. Afgelopen weken kon iedereen al genieten van zes edities van Zondag in ’t Park! En de koek is nog niet op. De zomer krijgt een staartje met het zusje van Zondag in ’t park: het festival: ‘Markt in ’t Park’.

Zondag 4 september is het zover. Vanaf 11 uur kan iedereen terecht bij de zestig standhouders. Zij verkopen mode, design, vintage, kids-items, kunst, groen, food en meer. Er zijn veel standhouders uit Zoetermeer, maar ook uit de rest van het land! Koop bijvoorbeeld handgemaakte sieraden van leer en edelstenen, mooi houten speelgoed, de meest schattige kinderkleding, unieke items voor in huis, prachtige bohemien jurken, (grafische) kunst en tassen en nog veel meer!

Kookworkshop

Dit jaar is er extra veel aandacht voor lekker eten. Om 15.00 uur zal Krista Kersbergen een kookdemonstratie geven. Krista deed dit jaar mee aan MasterChef Holland. Tijdens de markt zal zij tijdens een kookdemonstratie een van haar favoriete gerechten gaan bereiden. Zij is de gehele dag aanwezig in het park.

Markt in ’t Park wordt gehouden op zondag 4 september van 11.00-17.00 uur in het Nicolaaspark (Dorpsstraat 12, 2712 AK, Zoetermeer). De toegang gratis. 

 

 

-advertenties-

-goede doel-