hulpinjebuurtHulp in je Buurt is de online marktplaats voor onderlinge hulp. Mensen kunnen hier een hulpvraag plaatsen of aangeven dat ze graag iemand zouden willen helpen. De website van Hulp in je Buurt werkt met behulp van postcode, waardoor hulpvrager en hulpgever altijd bij elkaar in de buurt wonen. Elke week ziet u op Zoetermeer Actief een video van Hulp in je Buurt, deze week: De ouderensoos aan het Morapad in Rokkeveen is helemaal opgeknapt!

legeA12 2Vanaf vrijdag 7 oktober 22.00 uur tot maandag 10 oktober 5.00 uur zal de A12 gesloten zijn voor het verkeer richting Den Haag. Dit is nodig om onderhoud te plegen aan de snelweg. Om vertraging zo veel mogelijk tegen te gaan, maakt Rijkswaterstaat de omleidingsrouten bekent.

 

hulpinjebuurtHulp in je Buurt is de online marktplaats voor onderlinge hulp. Mensen kunnen hier een hulpvraag plaatsen of aangeven dat ze graag iemand zouden willen helpen. De website van Hulp in je Buurt werkt met behulp van postcode, waardoor hulpvrager en hulpgever altijd bij elkaar in de buurt wonen. Elke week ziet u op Zoetermeer Actief een video van Hulp in je Buurt, deze week: opknappen van het Morapad in Rokkeveen.

dp stadsmuseum2Het Stadsmuseum Zoetermeer toont vanaf half december een tentoonstelling die terugblikt en vooruit kijkt. Toppers, is de werktitel, Oud en nieuw het thema. De vijf meest succesvolle tentoonstellingen van de afgelopen jaren worden in een nieuw jasje gepresenteerd.

uitnkrt Robert Verhaaf 9 oktober 2016De tentoonstelling '25 jaar schilderen en beeldhouwen' van kunstenaar Robert Verhaaf is van 9 t/m 23 oktober 2016 te zien in Ateliers BaZtille. De tentoonstelling toont een overzicht van het beste werk van de kunstenaar. 

-advertenties-

-goede doel-