Paul gilbert blackGitaarvirtuoos Paul Gilbert is 7 november terug in de Boerderij in Zoetermeer. Het is alweer drie jaar geleden dat Paul Gilbert voor het laatst in de Boerderij te zien was. Gilbert wordt deze keer vergezeld door superdrummer Thomas Lang en bassist Pete Griffin.

Requiem MozartOp zaterdag 12 november vindt een uniek concert plaats. Een speciaal projectkoor van CKC & partners en vier professionele solisten geven samen met het Leiderdorps Kamerorkest een uitvoering van het laatste meesterwerk van W.A. Mozart, Requiem KV 626. Het geheel staat onder de bezielende leiding van dirigent Johan van Oeveren.

zoetermeer logo lang rgb kleinVanwege de vervanging van de inleverapparatuur door inleverkasten zijn de wijkbibliotheken Oosterheem en Rokkeveen in november een aantal dagen gesloten. De Hoofdbibliotheek op de Duitslandlaan is op deze dagen wel open! De inleverdata van geleende materialen die binnen deze sluitingsdata vallen, worden verschoven naar na de sluitingsperiode. De boekenbussen zijn wel open.

20161029 92721In Amerika is het al jaren populair, maar dit jaar werd hij ook voor het eerst in het Stadshart gehouden: de Halloween Dog Parade! Hond én baas verkleed in Halloween stijl op de catwalk. Ruim 25 baasjes liepen mee met hun hond, veelal prachtig aangekleed.

20161028 92800Marc Rosier, wethouder Verkeer, opende vrijdag 28 oktober het Zoetermeerse Nachtnet Fiets. Zoetermeer is hierin nationaal koploper en heeft haar uitgebreide fietsnetwerk geschikt gemaakt voor gebruik in de uren met minder daglicht. Voor de gebruikers van Nachtnet Fiets is een website en een app beschikbaar. Ook nu het vroeger donker wordt (wintertijd), moet alleen of samen fietsen in de uren met minder daglicht prettig zijn.

-advertenties-

-goede doel-