Paul gilbert blackGitaarvirtuoos Paul Gilbert is 7 november terug in de Boerderij in Zoetermeer. Het is alweer drie jaar geleden dat Paul Gilbert voor het laatst in de Boerderij te zien was. Gilbert wordt deze keer vergezeld door superdrummer Thomas Lang en bassist Pete Griffin.

Paul Gilbert wordt in één adem genoemd met gitaarhelden als Steve Vai, Marty Friedman (ex-Megadeth) en Tony MacAlpine. De gitaarvirtuoos bracht onlangs zijn 17e soloalbum album uit, met de titel ‘I Can Destroy’. De plaat krijgt lovende recensies.

Vingervlug

Gilbert weet menig gitarist te verbazen met zijn vingervlugge technieken en indrukwekkende solo’s. Hij wordt bijgestaan door Thomas Lang en Pete Griffin. Thomas Lang is bekend door zijn werk bij de progressieve metalband stOrk. Daarnaast werkte hij samen met grootheden als Robert Fripp en Peter Gabriel. Bassist Pete Griffin deelde eerder het podium met Steve Vai, Mike Portnoy, Chick Corea en Dweezil Zappa.

Kaarten

Het optreden begint 7 november 2016 om 20.30. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en Primera en kosten 25,- euro (excl. servicekosten) en 29,- bij de avondkassa. Kijk voor meer informatie op www.cultuurpodiumboerderij.nl.

-advertenties-

-goede doel-