20160128 114715De Ambachtenwerkplaats van Piëzo houdt van 12 t/m 16 december 'open week’. Geïnteresseerden kunnen in die week binnenlopen, meedoen aan diverse workshops en kennis maken met de medewerkers en vrijwilligers- in de werkplaats.

20161017 91797Kerstmusical ELF wordt geregisseerd door Yuri Nikerk, die intussen al heel wat ervaring heeft liggen in het Kwadrant Theater. Zo speelde hij mee in twee kerstproducties en tekende vorig jaar ook voor de regie van Joseph. Maar ELF plaatst Yuri weer voor een heel nieuwe uitdaging!

1G0V6417December is voor het Zoetermeerse Alfrink College altijd een bijzondere maand. "Juist in deze maand willen wij onze leerlingen iets extra’s meegeven. Misschien is dat wel wat ons als katholieke school bijzonder maakt,” vertelt afdelingsleider Eric Brunings van het Alfrink.

Oude Kerk Zoetermeer 1"De toren van de Oude Kerk in de Zoetermeerse Dorpsstraat moet zeer dringend worden gerestaureerd. Nog dit jaar wordt de toren voor een periode van circa zes maanden ingepakt door een gespecialiseerde restauratie-aannemer.” Dit zegt de voorzitter van de kerkenraad Taco Duijf in een gesprek met Zoetermeer Actief.

IMG 5325Burgemeester Aptroot mag geregeld zijn felicitaties overbrengen aan echtpaar die hun 60jarig huwelijk vieren, maar ditmaal was het wel een heel bijzonder feest! Drie Zoetermeerse echtparen, die alle drie op 29 november 1956 trouwden vierden dit jaar hun 60-jarig huwelijksjubileum. Een goede reden voor de burgemeester om de echtparen samen op het Stadhuis uit te nodigen.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-