IMG 4810 kleinVoor de tweede editie Gluren bij de Buren Zoetermeer zoekt Floravontuur Promotie woonkamers en artiesten. Na een uiterst succesvolle eerste editie op 27 november 2016, vindt op zondag 2 april 2017 alweer de tweede editie van Gluren bij de Buren plaats in Zoetermeer.

20140110-9257Ligt je afgetuigde kerstboom nog in de tuin? Lever hem zaterdag 7 januari in en maak kans op mooie prijzen! In elke wijk is een inleverpunt voor oude kerstbomen.

 

Gertje KriekjeBoerderij 't Geertje is tijdens de kerst en de dagen daarna altijd prachtig sfeervol versierd, maar dit jaar hebben ze nog iets extra's! 4 en 7 januari is er een leuke kindertheatervoorstelling op 't Geertje, ’n Bijzonder Nieuwjaar, verzorgd door Deepdeep kindertheater.

E1A78387Donderdag 22 december werd het laatste blok Piëzo TalentenAcademie van 2016 feestelijk afgesloten met een expositie gemaakt door twintig kinderen. Onder belangstelling van familie van de deelnemende kinderen, vertelden de kinderen vol trots wat zij de afgelopen zeven weken geleerd hebben.

schaakstukkenElke week neemt denksportliefhebber Bram Doeves u mee in de wereld van het schaken.

In de schaakrubriek Schaak: Mat! bespreekt hij spannende momenten van het spel met de Koning en de pion. Kijk voor het schaken gaan eerst even naar: Schaak: Mat!

Dam columns vindt u hier: damrubriek

En bent u een bridge liefhebber kijk dan bij: bridgerubriek

-advertenties-

-goede doel-