20160125 210551Dames die alleen met vrouwen willen oefenen in vechtsport kunnen vanaf 3 februari terecht bij Sportschool Da Graça. Marianne van Berkel geeft kickboks lessen alleen voor dames, een uitkomst voor vrouwen die zich onveilig voelen maar liever niet met mannen trainen.

WatergrasTPPRotterdam 5

Zoetermeer heeft helaas geen zaalvoetbalclub in de eredivisie. Toch werd er vrijdag 29 januari in de Veur een wedstrijd op het hoogste niveau. Watergras tegen TPP Rotterdam. Watergras uit Gouda was op papier de thuisploeg, dit omdat hun eigen zaal niet beschikbaar was deze avond.

 

20160125 NJJK gangersKomend weekend hoopt de wedstrijdploeg van WVZ een goede slag te slaan op het NK voor Junioren en Jeugd in Amsterdam. De Zoetermeerse zwemmers zijn er in ieder geval klaar voor, op individuele afstanden en met de estafette!

DSC 9091

Ook dit jaar werden weer fantastische prestaties gesprongen op het Internationale Polsstokgala bij Ilion. Menno Vloon behaalde met een sprong van 5.55m de Europese limiet en staat met deze prestatie deze zomer op het EK in Amsterdam. Ook bij de vrouwen werd goed gesprongen, al werd het Nederlands record net niet gehaald!

GKRT2015 2016 2 PodiumBenjamins KuikensAfgelopen zaterdag werd bij Schermzaal Kardolus de tweede wedstrijd om de Gerda Kardolus-Rolving Trofee verschermd. De jeugdige deelnemers kwamen uit het hele land. Het wapen was degen, jongens en meisjes schermden gemengd.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-