IJshockey - Afgelopen zaterdagavond 23 januari was een goed bezet Silverdome getuige van een bijzondere “win-win situatie”. Allereerst zorgden de giganten van Zoetermeer Panters voor een klinkende overwinning op Luik Bulldogs met 6-3. Een matig begin werd gevolgd door twee geweldige periodes waarin Panters een terechte achterstand van 0-2 met fantastisch ijshockey omboog naar een uiteindelijke prachtige 6-3 zege op het sterker geachte Luik.

De Belgen probeerden bij 5-3 nog wel van alles maar zelfs een ondertal van twee spelers deerden de Panters niet. Sterker nog, Panters kwamen met nog een paar minuten op de klok zelfs op de uiteindelijke 6-3, terwijl iedereen de aansluiting verwachtte van Bulldogs. Knap om met twee man minder de stand vast te houden en de voorsprong zelfs nog uit te breiden. "Maar ja, het zijn niet voor niets de PANTERS!" zeggen de fans dan.

 

DSC A3803 DSC A3819
Drukte voor het doel Gevecht om de puck

 

De andere overwinning zit meer in het feit dat op de achtergrond Panters behoorlijk wat bezoek kreeg van (lokale) ondernemers. Een integratie van twee businessclubs (die van de MHCZ en Zportief Ondernemen van sportondersteuner.nl) waren een feit. De feestelijkheden rond deze twee overwinningen werden nog tot in de late uurtjes gevierd.

Foto’s: Jerrold Mallee – Media Foto’s Zoetermeer e.o.

Tekst: Rene van Oeffel

 DSC A3823

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-