29052016 ADO DH Netwerkcup2016 0114Na een lang seizoen vol prijzen kon FCZ D-1 zich nog 1 keer opladen voor een grote finale. In het Kyocera Stadion van ADO Den Haag werden afgelopen zondag 29 mei de finales gehouden van de ADO Den Haag Jeugd Netwerkcup.

foto nkaOp zondag 22 mei 2016 heeft Sportschool Da Graca met 4 jeugdvechters deelgenomen aan de 1e Open Nederlandse Kyokushin Karate Kampioenschappen 2016 te Rotterdam. Dit toernooi werd georganiseerd door Nederlandse Full Contact Karate Organisatie (NFCKO). Het was voor de eerste keer dat er meer dan 10 verschillende karatebonden samenwerkten om dit mooie toernooi te kunnen organiseren. Alle verschillende karate bonden stuurden hun beste vechters naar dit NK toe waardoor het niveau erg hoog was. Op het NK werd er gewerkt met een afvalsysteem waarbij de verliezer er gelijk uit ligt.

DSC 0092Henk Groenheijde, erelid van GV Pro Patria Zoetermeer, werd tijdens de Algemene ledenvergadering op 25 mei 2016 gehuldigd vanwege zijn 75 –jarig lidmaatschap. Uit handen van de voorzitter ontving Henk Groenheijde de jubileumspeld en een beeldje van Corry Ammerlaan met de titel: ‘op de voorste golf’. Dit beeldje symboliseert dat iedereen zijn eigen specifieke bijdrage levert aan het geheel. En die heeft Henk zeker geleverd. Naast het jubileum van Henk Groenheijde werden nog meer jubilarissen door de vereniging in het zonnetje gezet. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn. In totaal werden 12 leden gehuldigd voor hun 25 jarig op 40 jarig lidmaatschap van de vereniging.

P1030773Afgelopen zondag 22 mei werd het jaarlijkse NK VTT (elite) toernooi gehouden. Dit jaar mocht FCZ  als organisator optreden.  Inzet was het winnen van de landelijke finale voor de D elite teams uit de landelijke divisie. 

recruitersDat verenigingen hun bestaansrecht ontlenen door de inzet van vrijwilligers is geen geheim. Helaas is door de hectiek van alle dag het niet gemakkelijk voor deze verenigingen om voldoende vrijwilligers te vinden. Zo ook SV DSO in Zoetermeer. Vijf studenten aan de Hogeschool voor Recruitment brengen hier als het aan hen ligt verandering in. Zij kregen vanuit hun opleiding de opdracht mee om een vereniging vrijwillig te helpen bij het vinden van nieuwe vrijwilligers. De keuze voor DSO was snel gemaakt.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-