loting Zoetermeer CupEen oude traditie is opnieuw opgepakt: de Zoetermeerse Tenniskampioenschappen gaan met ingang van dit jaar weer plaats vinden! In het weekend van 9 en 10 juli gaan de vier Zoetermeerse tennisverenigingen namelijk strijden om de Zoetermeerse Rayer Cup op de tennisbanen van TV Segwaert in het Van Tuyllpark.

Kai Sei wedstrijdteamZondag 26 juni vonden in Zoetermeer de officiële Nederlands Kampioenschappen Wado Karate 2016 plaats, een groot Nederlands stijlgroep Kampioenschap onder auspiciën van de Karate-do Bond Nederland. De NK Wado werd georganiseerd door de Wado International Karate-do Federation Nederland in samenwerking met Budoschool Kai Sei, de KBN en Unity’99. Kai Sei behaalde in totaal 13 podiumplaatsen, waaronder vijf maal goud.

Ank Vaartjes linksNa bijna 40 jaar lesgeven, neemt Ank Vaartjes neemt zaterdag 2 juli afscheid van de gym-, dans- en turnvereniging CGV Zoetermeer. Menig inwoner van Zoetermeer heeft zij de eerste beginselen van gym en turnen bijgebracht.

PPW 20150212 05343Tennisvereniging ALTV Zoetermeer opent op zaterdag 2 juli om 15.00 de eerste padelbaan van Zoetermeer. Padel is één van de snelst groeiende racketsporten ter wereld en is in Nederland aan een grote opmars bezig. Door het kleine oppervlak van de padelbaan, het gebruik van de glazen wanden en de slimme combinatie van tennis en squash is padel een uitdagende sport die snel te leren is.

tomo 4

Op het NK karate in Sporthal de Oosterpoort heeft karateclub Tomo no Kai vijftien prijzen bemachtigd op de technische onderdelen Kata en Tanto Dori. Vijftien van de twintig deelnemers vielen in de prijzen. Voor deze 'thuiswedstrijd' waren de deelnemers natuurlijk extra gemotiveerd.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-