Traditiegetrouw organiseert ALTV van 27 juni t/m 3 juli (voorweekend 25 & 26 juni) het tweede Summerslamtoernooi van het jaar. Deelnemers kunnen inschrijven voor zowel de enkel, dubbel als mixdubbel.

lustrum 2011 1Gedurende de week zal het park gehuld zijn in het thema Olympisch Rio. De oude vertrouwde buitenbar is compleet vernieuwd en zal vanaf woensdagavond deelnemers en bezoekers voorzien van een cocktail, biertje en/of BBQ-snack. De vrijdagavond is extra feestelijk en wordt afgesloten met de, terug van weggeweest, loterij.

Je kunt deelnemen aan maximaal 2 onderdelen en inschrijven kan tot 12 juni. De wedstrijdleiding zal weer zorgen voor een goede organisatie en prachtig en zonnig tennisweer.

Ook dit jaar kunnen deelnemers zich inschrijven in de categorieën 2 t/m 9 in zowel de enkel, dubbel als mixdubbel. Daarnaast is het in categorieën 6 en 7 mogelijk om mee te doen aan de 35+ categorie. Dit jaar heeft ALTV in autodealer Zeeuw & Zeeuw een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor dit prachtige toernooi.

-advertenties-

-goede doel-