Een oude traditie is opnieuw opgepakt: de Zoetermeerse Tenniskampioenschappen gaan met ingang van dit jaar weer plaats vinden! In het weekend van 9 en 10 juli gaan de vier Zoetermeerse tennisverenigingen namelijk strijden om de Zoetermeerse Rayer Cup op de tennisbanen van TV Segwaert in het Van Tuyllpark.

loting Zoetermeer CupOp zaterdag 9 juli vanaf 10:00 uur zullen meer dan 130 tennissers actief zijn op de tennisbanen. Dan speelt TV Buytenwegh de halve finale tegen ALTV Zoetermeer en TV Seghwaert speelt de andere halve finale tegen Dekker Rokkeveen. Supporters zijn het hele weekend welkom om hun eigen favorieten aan te moedigen. Er worden zowel enkelpartijen als mixed dubbels gespeeld in allerlei speelsterktes en leeftijden variƫrend van speelsterkte 1-3 tot en met speelsterkte 8-50+. De verwachting is dat de wedstrijden op zowel zaterdag als zondag tot ca.19:00 uur zullen duren.

Als de spelers en supporters hongerig geworden zijn van het tennissen en aanmoedigen, kunnen zij zaterdagavond aanschuiven bij de BBQ die verzorgd wordt door Restaurant 1892. Daarna is er nog een feestavond gepland tot in de kleine uurtjes. DJ Marcel zal tijdens de BBQ zijn warming-up doen; bij de after-party gaat hij helemaal los.

Spelers mogen gratis mee doen aan de BBQ. Maar wil je je als echte supporter mengen onder de sterspelers van Zoetermeer, koop dan voor Euro 10,= per persoon een VIP-kaart bij (de receptie van) een van de vier tennisverenigingen en jij mag ook aanschuiven aan de BBQ op zaterdag 9 juli (vanaf 18:00 uur).

Voor meer informatie zie facebook: https://www.facebook.com/ZoetermeerseRayerCup/

 

-advertenties-

-goede doel-