DSC 0017Over 5 dagen gaat de 100e editie van de Nijmeegse vierdaagse weer van start, met meer dan 200 wandelaars van Sportief Wandelgroep Zoetermeer! De wandelaars hebben zich in de Wandelgroep al maandenlang voorbereid op de sportieve tocht. Elke week trainen en voorbereidende wandeltochten lopen: alle wandelaars zijn er klaar voor!

ashleyGV Pro Patria verscheen zaterdag 2 juli met negen springers aan de start van het Forza Gymnastica toernooi. De Forza Cup is een internationale springwedstrijd voor trampoline, dubbel minitrampoline en tumbling, die plaatsvindt in de topsporthal van Omnium in Goes. In de afgelopen jaren is het evenement met honderden deelnemers uit binnen- en buitenland uitgegroeid tot een toonaangevende springwedstrijd. Voor de trampolinespringers vormde deze wedstrijd de afsluiting van een mooi seizoen.

image2Het G-hockeyteam van de Zoetermeerse hockeyclub MHCZ heeft goud gehaald op de Special Olympics in Nijmegen, afgelopen weekend. Na een bloedstollende strijd in de poule van sterke teams, eindigden de teams van Almere en Zoetermeer precies gelijk, en moest de beslissing voor Goud of Zilver vallen met het nemen van shoot-outs. Daarin had Zoetermeer de betere score, en won dus het goud!

Sedney NK junioren 2016Bij de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren in Breda hebben de Ilion junioren maar liefst acht medailles gescoord. Marijke Wijnmalen en Zoë Sedney zorgde voor een prachtige gouden medaille bij het polsstokspringen en de 400 meter horden. Ook Zoetermeers talent van het jaar Alessio van der Straaten liep een goede wedstrijd op het NK.

IMG 4740Tennisvereniging ALTV Zoetermeer heeft afgelopen zaterdag de eerste padelbaan van Zoetermeer laten openen. En wat voor opening! Met een heuse locomotief reden machinist Henk van Beest en conductrice Mariëtte van Leeuwen door een scherm op volle vaart af naar Halte Padel ALTV.

-advertenties-

-goede doel-