Bron luijcke toernooi 2016De meisjes van de Zoetermeerse hockeyclub MHCZ C1 hebben het Bron Luijken toernooi in Rotterdam gewonnen. Tijdens een sidderende finalewedstrijd tegen Leonidas C1 uit Rotterdam wonnen de dames na shoot-outs.

DSC 7763Afgelopen weekend werd in het Buytenpark de Mountainbike Cross Country wedstrijd verreden, de wedstrijd maakt dit jaar deel uit van de Benelux Cup. Het spectaculaire parcours rondom SnowWorld zorgt al jaren voor een mooie uitdaging voor de sporters en kijkplezier bij de toeschouwers.

568A4989Zaterdag werd de derde wedstrijd gespeeld in het toernooi om de KNVB districtsbeker. Gastheer sv Nootdorp ontving het Zoetermeerse DSO, dat uitstekend aan het toernooi was begonnen en na twee wedstrijden aan de leiding ging met zes punten. De gastheren hebben onderweg twee punten laten liggen door een gelijkspel tegen TOGB.

IMG 3504Dit voetbalseizoen gaat voetbalschool Soccerstars ook veld techniek trainingen geven bij sv Dwo. Dit zal onder leiding gebeuren van KNVB gediplomeerde trainers en technisch begaafde voetballers.

 

dsc06089 1Kiwanis Zoetermeer organiseert op zondag 11 september 2016 voor de tweede keer de Kiwanis MTB-tocht om geld op te halen voor Leergeld. De MTB-tocht start tussen 10.00 en 11.00 uur bij het clubhuis van Toervereniging Zoetermeer ’77 aan de Buytenparklaan 9b in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-