IMG 3504Dit voetbalseizoen gaat voetbalschool Soccerstars ook veld techniek trainingen geven bij sv Dwo. Dit zal onder leiding gebeuren van KNVB gediplomeerde trainers en technisch begaafde voetballers.

De eerste cyclus van 10 lessen die op zondag plaats zullen vinden van 11.15 uur tot 12.30 uur bij sv Dwo start op 11 september. Door de kinderen met een plezierige methode en goede begeleiding de basistechnieken aan te leren, leggen zij een goede basis leggen voor de toekomst.

Alle trainers hebben een eigen specialiteit heeft, waardoor de jeugd van verschillende kanten tips krijgen aangereikt. Alles bij elkaar: de ideale omstandigheden om iedere speler beter te maken bij voetbalschool Soccer stars. Naast de techniek is tactiek ook heel belangrijk in het voetballen. Voor een speler is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Door hierop te trainen en de juiste aanwijzingen te krijgen van de trainers leren de kinderen keuzes als snelheid, looprichting en acties op het juiste moment in te zetten. Hierdoor neemt het plezier en de zelfverzekerdheid tijdens het voetballen toe.

-advertenties-

-goede doel-