20160924 171348Ruim 900 karateka uit heel Europa doen dit weekend in het Topsportcentrum Rotterdam mee aan de officiële Europese Kampioenschappen Wado karate. Twaalf karateka van de Zoetermeerse budoschool Kai Sei vertegenwoordigen -samen met nog 130 karateka- Nederland.

2016.WVZ.NEK.2016.jongens zilverDe jongens van de Zoetermeerse zwemvereniging WVZ behaalden afgelopen zondag een zilveren medaille tijdens het Nederlandse Estafette Kampioenschap. De senioren damesploeg legde beslag op een derde plaats en kreeg het brons omgehangen.

20160918 89393Het zijn spannende tijden voor de Zoetermeerse karatevereniging Tomo No Kai. Het Europees Kampioenschap wadoryu-karate staat voor de deur. Van 30 september tot 2 oktober vechten de karateka in Rotterdam om de Europese titel. Maar hoe is het nu om mee te doen aan zo'n groot toernooi. Vijf EK-gangers vertellen.

traversoDe tafeltennisheren van Enjoy & Deploy Taverzo hebben dit weekend goede zaken gedaan. De ploeg van coach Sven Groot wist in de eredivisie met 5-1 te winnen van Wijzenbeek Westa.

DSC 0206Lucas van Foreest uit Groningen heeft afgelopen weekend het open persoonlijk Rapid Schaakkampioenschap van de Haagse Schaakbond (HBS) op zijn naam geschreven. Het kampioenschap, waar ook vele Zoetermeerse schakers aan meededen, werd georganiseerd door Botwinnik in de grote zaal van het Stedelijk College Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-