De ijshockeyers van de Silverdome Panters starten het nieuwe seizoen in eigen huis met een bekerwedstrijd tegen GIJS uit Groningen. Op zaterdag 1 oktober dan is het zo ver. De ijzers uit het vet en met de puck het ijs op. Met een iets andere clubnaam gaan de ijshockeyers optreden in de BeneLeague, de hoogste divisie van Nederland en Belgiƫ samen.

 

Zoetermeer Panters in actie

Op zaterdagavond 1 oktober om 20.00 uur speelt het ijshockey team van de Silverdome Panters,  een thuiswedstrijd tegen GIJS Groningen. Deze bekerwedstrijd is tevens de start van weer een spannend ijshockeyseizoen.

De Zoetermeer Panters, vanaf dit seizoen opererend onder de naam Silverdome Panters, speelt ijshockey in de BeneLeague, de hoogste gezamenlijke divisie van Nederland en Belgiƫ. Los van hun sportieve doelstelling om kampioen te worden, gaan zij zich dit jaar sterk maken om ijshockey meer onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Zoetermeer en omstreken.

Voor het bescheiden bedrag van 6 euro is het dan ook mogelijk om de beker-thuiswedstrijd inclusief grand opening van het nieuwe seizoen mee te maken, waarbij vooraf de spelers en technische staf worden voorgesteld.

Bovendien liggen op diverse uitdeelpunten flyers klaar, waarmee nog eens 2 euro korting op een toegangskaartje kan worden verkregen. De uitdeelpunten staan vermeld op de website: www.zoetermeerpanters.nl

 

Tekst: Michel Streur
Foto: Patrick Dolkens

 

-advertenties-

-goede doel-