IMG 8372De tweede ronde van de Europacup is voor Taverzo teleurstellend verlopen: na drie onderlinge wedstrijden in de nieuwe sporthal in Driemanspolder met een Roemeense, een Russische en een Italiaanse tegenstander eindigden de Zoetermeerse spelers op de derde plaats, terwijl nummer een en twee door mogen naar de volgende ronde.

Arsenio halfhuid scoort de 2 1Sportpark Bentwoud, zaterdagmiddag rond 16.45 uur. Een enorme ontlading bij spelers en begeleiding van DSO na het laatste fluitsignaal van arbiter Switser. Buitenstaanders vragen of het team de periodetitel heeft behaald. Dat was niet het geval, maar de wedstrijd had om een andere reden een grote emotionele lading voor DSO.

dekkerloop runnerworldRunnersworld is al enkele jaren betrokken als sub-sponsor bij de Rokkeveense Dekkerloop, maar zal dit jaar ook de 10 km sponsoren. Speciaal voor de 10km heeft Runnersworld een trainingsprogramma opgesteld.

 

RCB221016 0091Na verlies en winst kunnen de Silverdome Panters zich gaan klaarmaken voor de halve finale van de nationale ijshockeybeker. Het verlies van afgelopen vrijdag tegen de koploper Unis Flyers uit Heerenveen met 0-8 ,werd opgevolgd door een uitwinst van 3-8 tegen GIJS uit Groningen.

jbc clubJeu de Boulesclub Zoetermeer (JBC Zoetermeer) geeft drie gratis clinics om mensen te laten kennismaken met de Jeu de Boules sport. Het Jeu de Boules is een leuke teamsport, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar, maar ook als oudere is Jeu de Boules uitdagend en gezellig om te doen.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-