20161022 Instroomtest OJTSDeze week kwam er voor de Zoetermeerse gymnastiekvereniging Pro Patria goed nieuws: twee van de turnsters zullen per 1 januari 2017 worden toegevoegd aan de Oranje Jong Talent Selectie (OJTS) van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Marrylinn Hendriks en Winema Olaria zullen vanaf 1 januari lid zijn van de nationale selectie OJTS. De OJTS is een nationale selectie voor turnsters in de leeftijdscategorie 11 t/m 13 jaar.


Marylinn en Winema hebben deze eervolle uitnodiging te danken aan een prima testdag in het Epke Zonderland turncentrum in Heerenveen enkele weken geleden. Tijdens deze dag werd er gekeken naar lenigheid en kracht en de technische kwaliteiten op de diverse toestellen. In het vorige seizoen waren Megan van Puffelen en Joya van Zijl, tevens turnsters in de jeugdopleiding van Pro Patria,
reeds toegevoegd aan de OJTS. Daarnaast is Marisa Koedoot dit seizoen opgenomen in de Jong Oranje Selectie. Dit maakt dat Pro Patria met vijf turnsters inmiddels een noemenswaardige leverancier is van de nationale Oranje-selecties.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-