sv oosterheemAfgelopen zaterdag moest SVO het thuis opnemen tegen FC Rijnland in de 4de klasse A. Bij winst zou SVO weer zicht krijgen op de subtop.

 

gijs1panters26112016De Panters zijn naar Groningen afgereisd voor hun wedstrijd tegen GIJS, om te zien hoe de tegenstander drie punten achter elkaar scoorden. Zoetermeerse panters kwamen daarna sterk terug in de tweede periode. Uiteindelijk trokken de Zoetermeerders de wedstrijd naar zich toe en blijven zij derde in de BeNe League.

 

20161125 MvO TPPjeugd SoccerStarsZTM001Voetbalschool SoccerStars uit Zoetermeer speelde vrijdag 25 november een voorwedstrijd in het topsportcentrum van Rotterdam, thuisbasis van eredivisie zaalvoetbalclub TPP Rotterdam. Tegenstander in deze wedstrijd onder11 jaar was een jeugdteam van TPP.

image001Mex Onderwater en Wissal el Boudakhani zijn afgelopen weekend Nederlands Kampioen karate geworden. Het officiële Nederlandse Kampioenschappen -21 jaar kata en kumite 2016 van de Karate-do Bond Nederland werd gehouden in Sporthal Oosterpoort te Zoetermeer.

Curling teamDe mannen van bondscoach Shari Leibbrandt begonnen overtuigend aan hun EK-finale. Een curling wedstrijd wordt gespeeld in een aantal ‘ends’, waarbij de ploeg die de laatste steen mag spelen ( de hammer) in het voordeel is.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-