ilion atletiekBij Ilion heeft Marnix kolkman het 24 jaar oude record polsstokhoogspringen bij de jeugd gebroken. Dit record stond op naam van Rens Blom. In de hal van de Zoetermeerse atletiekclub zweefde Marnix over 4 meter en 11 centimeter. Een geweldige prestatie van de 14-jarige die traint in Edam.

 

191216 chantal versluis sesteseDe Zoetermeerse Chantal Versluis is winnaar geworden van twee individuele prijzen in de Italian Softball League. Afgelopen seizoen kwam Versluis in Italië uit voor Sestese. Zij werd uitgeroepen tot beste verdedigende en beste aanvallende speelster en was daarmee de enige met twee titels tijdens de Italiaanse prijzenregen.

1E TASCV-ketel fabrikant Intergas verwarming uit Coevorden heeft met synchroonzwemvereniging WVZ een sponsorovereenkomst afgesloten. Intergas heeft alle zwemsters van de vereniging voorzien van een mooie Arena Spiky 2 rugzak. Mede door de tassen heeft de vereniging voortaan een uniforme uitstraling tijdens wedstrijden, demonstraties en clinics.

tennis centrum meerzichtTenniscentrum Meerzicht organiseert voor de 12 keer in de kerstvakantie een open jeugdtennistoernooi. Het jeugdtoernooi is deze keer in de 2e week van de kerstvakantie, van maandag 2 januari 2017 t/m 6 januari 2017.

kaiseiAcht karateka van Budoschool Kai Sei deden dit weekend mee aan de tiende Internationale Karate Cup in Sittard. En met succes. Ze gingen naar huis met twee keer brons, een keer zilver en een keer goud.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-