Tenniscentrum Meerzicht organiseert voor de 12 keer in de kerstvakantie een open jeugdtennistoernooi. Het jeugdtoernooi is deze keer in de 2e week van de kerstvakantie, van maandag 2 januari 2017 t/m 6 januari 2017.

tennis centrum meerzichtDit open jeugdtennistoernooi is een tennistoernooi, waarbij iedereen welkom is, ongeacht of men wel of geen lid is van een vereniging. Dit jaar met 17 verschillende onderdelen, waarvoor men zich kan inschrijven, waarbij de jongste met de oranje bal spelen (t/m 10 jaar). Kinderen van 10 tot 12 jaar spelen de wedstrijden met een groene bal, oudere kinderen spelen met de reguliere gele ballen.

Men kan zich aanmelden voor zowel single als dubbel wedstrijden. Bij dubbel wedstrijden wordt er gespeeld met een eigen vaste dubbelpartner. Per ingeschreven onderdeel speelt iedere deelnemer minimaal 2 wedstrijden. De wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets.   De kosten bedragen € 10,- p.p. per onderdeel.

Inschrijven kan tot en met 26 december 2016. Aanmelden kan via www.toernooiklapper.nl of via de website: www.tenniscentrummeerzicht.nl Tenniscentrum Meerzicht is gelegen aan het Zalkerbos 320 en telefonisch te bereiken op 079-3517059.

-advertenties-

-goede doel-