kookers.nlVanaf 2017 richt 2B-Home Event Centre zich op de groeiende bevolkingsgroep van 50 plussers. 2B-Home Event Centre heeft Kookers.nl uitgenodigd voor 15 februari 2017 om eens lekker te koken. De workshop wordt begeleid door Kookers.nl. Kookers is het bedrijf dat elke locatie om kan bouwen tot een geschikte kookstudio.

Tijdens de kookworkshop wordt gewerkt met verse producten uit het seizoen en met methoden die ook thuis makkelijk uitvoerbaar zijn. Deelnemers leren de gerechten ook mooi op te maken. Iedereen doet gezellig mee en krijgt een eigen taak, de afsluiting is natuurlijk het opeten van de gerechten met elkaar aan een mooi gedekte tafel en onder het genot van een heerlijk drankje.

Het gaat naast het ontdekken van allerlei leuke kooktips & trucs natuurlijk niet alleen om het opdoen van handige kennis, ook de beleving met elkaar staat centraal! Gezelligheid, samenhorigheid, contact met anderen, bezig zijn en lekker eten en drinken worden gezien als belangrijke eigenschappen van een leuk dagje weg welke je samen beleeft.

Op de agenda van 2B-Home Event Centre staan verder nog de volgende workshops:

• wijnproeverij georganiseerd door wijnproeverij aan huis,
• bingo + lunch met de bingoman,
• bloemschikken + lunch Samen met de stichting groei & bloei
• quizzen onder het genot van een High Thea georganiseerd door Brands Events.

De kosten verschillen tussen de 15 tot 52 euro per workshop. De exacte prijs staat vermeld op de website van 2B-Home bij de inschrijfmogelijkheden.
Vanaf februari kunt u meedoen aan deze activiteiten. Houdt de website http://www.2b-home.nl/  in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwe beschikbare workshops bij 2B-Home!

-advertenties-

-goede doel-