zmeer geeeft zich bloot

Het kunstproject 'Zoetermeer geeft zich bloot' van kunstenares Marijke Ridderhof, fotograaf Fred Roland en schrijfster Yvonne van der Kaaij is geheel gewijd aan de vrouwenborst. De expositie zal 14 januari geopend worden in Rokkeveen door Wethouder Isabelle Vugs.

 

De vrouwenborst blijft een ieder intrigeren. Dat blijkt vooral als je erover in gesprek gaat. Onzekerheden, trots maar ook verdriet passeren de revue. Bij de expositie zullen alle facetten aan bod komen. Humor, tederheid en verdriet zullen naast elkaar staan. Aan dit kunstproject hebben veel Zoetermeerse vrijwilligsters meegewerkt. Zij hebben model gestaan voor foto's, gipsafdrukken laten maken van hun borsten om kunstwerken van te maken en borstkankerpatiĆ«nten hebben interviews gegeven.  Door de nuttige, mooie en leuke kant van de borst te belichten, wordt de impact van borstkanker nog duidelijker gemaakt. Al deze vrouwen hebben zich letterlijk en figuurlijk bloot gegeven. Daarom draagt de expositie de titel 'Zoetermeer geeft zich bloot'.

 

Datum opening: 14 januari 2017

Tijd: 16.00 tot 19.00 uur

Plaats: Louis Braillelaan 100, Zoetermeer

 

De expositie zal daarna van 11.00 tot 15.00 uur geopend zijn op de volgende data:

zondag 15 januari

zaterdag 21 januari

zondag 22 januari

zaterdag 28 januari

Voor het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer (korte loopafstand vanaf de Mandelabrug).

-advertenties-

-goede doel-