Sunday Roast is een diepgewortelde traditie in Engeland. Al decennia lang schuift menig gezin, familie of stel op zondag bij elkaar aan voor dit heerlijke comfort food. Deze traditie is onlangs ook in de grote Nederlandse steden een populaire en relaxte manier geworden om de zondag door te brengen. In Zoetermeer is de eerste Sunday Roast locatie geopend bij De Heeren van Soetermeer.

sunday roast

Waar de Sunday Roast in Engeland vaak een late lunch is wordt het in Nederland vaak gezien als een vroeg avondmaal. Het is een moment om gezellig met familie of vrienden de week af te sluiten. Bijpraten onder het genot van een prachtig stuk vlees dat uren in de oven heeft gezeten om op lage temperatuur te garen. Het resultaat is onbeschrijfelijk lekker! Een mooi en groot, mals stuk vlees wat word geserveerd met gegrilde groenten, aardappelen, Yorkshire pudding en een lekkere jus. Bij deze maaltijd mag een mooi glas bijpassend speciaal bier of een lekker glas wijn niet ontbreken.

 

Elke zondag kun je bij De Heeren van Soetermeer in de Dorpsstraat  aanschuiven bij de Sunday Roast voor € 15,50 per persoon. Lijkt het je ook leuk om de Sunday Roast te proberen? Elke zondag welkom vanaf 16.00 uur aan de Dorpsstraat 41 te Zoetermeer. Telefonisch reserveren kan di t/m zo vanaf 12.00 uur op 079-8890777.

 

-advertenties-

-goede doel-