Foto optreden Invasion

Optreden van het koor Invasion

De eerste Dag van de Volharding Zoetermeer in gebouw Paroussia was een succes waar circa twee honderd leden op af kwamen. Bij binnenkomst werden zij gastvrij ontvangen door de ceremoniemeester Peet Vermeulen die het programma ook aan elkaar wist te praten op een leuke en ontspannen manier.

Rondom de goed ingerichte zaal stonden marktkraampjes waar allerlei informatie verkregen kon worden. Na de rondgang namen de meeste mensen plaats voor het ruim opgezette toneel in afwachting van de stijldansers Daphne en Ferry van dansschool Jessica Dansen uit Zoetermeer. Dit was een prachtig gracieus optreden waar veel waardering voor was, getuige het applaus van het publiek.

Het tweede deel van het programma bestond uit het optreden van het gemengd koor Invasion uit Zoetermeer onder leiding van dirigent Hans de Wit. Met een uitgebreid en gevarieerd repertoire is dit een aantrekkelijk koor wat veel plezier gaf aan de toeschouwers. De doeldelzakspelers gaven nog wat extra flair aan het geheel.

 

Voorzitter van de afdeling Zoetermeer Wessel Jenner en de voorzitter van De Volharding Constant Martini zeggen veel plannen te hebben met de afdeling Zoetermeer waar nu al de opzet van het busvervoer goed functioneert. "Er zijn reeds contacten met sociaal gerelateerde bedrijven in Zoetermeer. Daar wordt gekeken hoe onze vrijwilligers kunnen bijdragen in het sociale domein met 'mensen helpen die dit nodig hebben' als rode draad", aldus de voorzitter.

 

Foto: John Navarro

-advertenties-

-goede doel-