Gitaarbouwer Peter Deloe geeft vrijdagavond 19 mei een masterclass in JJ Music House over het bouwen, onderhouden en bespelen van de gitaar.


Pete Deloe 1Peter Deloe komt uit Pittsford (in de staat New York) en heeft meer dan 30 jaar ervaring als gitaarbouwer, reparateur en gitarist. Hij heeft vele custom made Stratocasters en Telecasters gebouwd en geleverd aan klanten over de hele wereld.


Op 19 mei speelt Peter Deloe enkele nummers uit zijn repertoire en wordt begeleid door de Guitarmate band. Tijdens de masterclass zullen artikelen voor gitaaronderhoud worden verloot onder de betalende bezoekers. Hoofdprijs is een door Peter Deloe gemaakte Telecaster, t.w.v. € 550,-

Kaarten

Deze Masterclass is in samenwerking met JJ Music House en Johan Nühn van Dans- en Muziekschool Guitarmate uit Oosterheem. Deelnemen aan de Masterclass door vóór 10 mei een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. JJ Music House is te vinden aan de Van der Hagenstraat 34A, 2722 NT in Zoetermeer. De zaal gaat open om 19:30 uur. De Masterclass start om 20:00 uur, toegangsprijs € 25,- per persoon.

-advertenties-

-goede doel-