Het porseleinen theeservies van oma, het oude schilderij van zolder of de jaren ’50 vaas: is het kunst of is het kitsch? Wilde u altijd al weten wat uw bijzondere vondsten of dierbare erfstukken waard zijn? Bezoek dan de speciale taxatie dag op zaterdag 6 mei bij woonwarenhuis De Springplank en voorzie uw waardevolle bezittingen van een extra verhaal.

SpringplankIs het leuk of is het meuk? Het antwoord op deze vraag krijgt u van Marcel Brouwer. Als ervaren veilingmeester en gecertificeerd taxateur van kunstobjecten schat hij uw meegebrachte kunstvoorwerpen op waarde. U kent Marcel ook als één van de taxateurs van het TV programma “tussen kunst en kitsch”. Eerder werkte hij bij het wereldberoemde veilinghuis Christie’s en specialiseerde hij zich op het gebied van Art Nouveau, Art Deco en Modern Design. Momenteel werkt Marcel samen met het Vendu Notarishuis in Rotterdam waar hij Design van 1900 tot nu wederom een podium biedt.

Gedurende de dag zullen de bezoekers getrakteerd worden op heerlijke Surinaamse hapjes gemaakt door Ursila Tedjai. Zij is een startende onderneemster die haar bedrijf 'Nanie’s roti' graag aan u wil presenteren, ambachtelijke streekgebonden producten en 100% biologisch.

De Springplank is een werkplek voor, door en van mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Met enthousiaste deelnemers spelen zij in op de veranderingen in de zorg. De deelnemers doen ervaring op en vullen bij De Springplank hun dagbesteding op een nuttige manier in. De Springplank is inmiddels een begrip geworden in Zoetermeer en omstreken. Iedere dag weer weten veel mensen uit de hele regio de weg naar De Springplank te vinden. Het assortiment is uitgebreid en veelzijdig, heerlijke gratis koffie, vriendelijke prijsjes en heel uniek: 1 maand garantie op elektrische apparatuur.

Taxatiedag

De taxatie dag aan de Edelgasstraat 248 vindt plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Woonwarenhuis De Springplank is geopend ma t/m vr: 9.30uur tot 17.00uur en zaterdag 10.00uur tot 17.00uur

 

 

-advertenties-

-goede doel-