Tijdens het festival Klassiek op het Water worden de seniorenwoonvoorzieningen Gondelkade, Buytenhaghe en Albrandswaard omgetoverd tot concertlocaties. Het CKC Vrouwenkoor, Kamerkoor Vocapella en andere klassieke ensembles verzorgen de hele week diverse concerten.

vrouwenkoor CKCkleinHet CKC Vrouwenkoor o.l.v. Karin de Jong en begeleid door Ronald de Jong op piano treedt op maandag 26 juni van 19.30 – 20.15 uur in het seniorenwooncomplex Gondelkade op en verrast bezoekers met prachtige licht klassieke muziek.

Het CKC Klein Klassiek kamerconcert treed op dinsdag 27 juni tussen 19:30 en 20:15 op in verzorgingshuis Buytenhaghe). Vervolgens wordt er op vrijdag 30 juni in het seniorenwooncomplex Albrandswaard tussen 19:30 en 20:15 opgetreden. Tijdens het optreden kun je gratis luisteren naar klassieke solo’s en duetten.

Op woensdag 28 juni brengt kamerkoor Vocapella o.l.v. Karin de Jong 45 minuten lang enthousiast diverse klassieke nummers uit alle stijlperioden. Kom van 19.30 – 20.15 uur gratis langs bij seniorenwooncomplex Albrandswaard.

Over Klassiek op het Water

Klassiek op het Water is een festivalconcept waarbij Zoetermeerse inwoners, jong en oud, kennis kunnen maken met klassieke muziek. Het is voor de achtste keer dat dit klassiek festival in Zoetermeer wordt georganiseerd. Het Festival bestaat uit een dagprogramma voor scholen, activiteitenprogramma (bij verschillende culturele instellingen) en het avondprogramma op de Markt. Overdag worden miniconcerten en workshops verzorgd voor leerlingen uit het basisonderwijs. Activiteitenprogramma wordt aangeboden door verschillende culturele instellingen, die een activiteit organiseren in combinatie met Klassieke Muziek. ’s Avonds kunnen Zoetermeerders kennismaken met klassieke muziek tijdens een concert dat bestaat uit voorstellingen voor jong én oud.

 

-advertenties-

-goede doel-