IMG 2043Het bestuur  van jeugdhonk Just a Break zette afgelopen woensdag 14 juni de vrijwilligers in het zonnetje met een heerlijke barbecue. De 12 vrijwilligers staan wekelijks voor de jongeren klaar met veel liefde, passie, aandacht en geduld.

 

Just a Break is een jeugdhonk in het oude dorp van Zoetermeer waar jongeren tussen de 11 en 18 jaar na school binnen kunnen stappen voor gezelligheid en persoonlijke aandacht. Een plek om te ontspannen met vrienden, voor leuke activiteiten en workshops en waar twee keer per week huiswerkbegeleiding wordt gegeven. De vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen zich welkom en veilig voelen en hebben voor iedereen een luisterend oor en oprechte aandacht.

Just a Break wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Zoetermeer en de verschillende fondsen die in 2017 een bijdrage hebben geleverd aan de projecten. Fonds 1818, Haëlla Stichting, Stichting Kinderzorg Den Haag – Rotterdam en het kansfonds maken het samen met overige donateurs mogelijk dat zij iedere schooldag voor de jongeren klaar kunnen staan. 

-advertenties-

-goede doel-