winnares Elly Molenaar Facebook HERDe afgelopen weken stonden bij Bakker Ammerlaan in het teken van de ‘zachte broodjes voordeelweken’. Bij dit leuke thema hoort natuurlijk een leuke actie. Op de eerste, officiële zomerdag (21 juni) werden de 6 winnaars van een goed gevulde picknickmand bekend gemaakt.

Klanten die in de afgelopen 4 weken € 7,50 of meer besteedden, konden meedingen naar een mooie, gevulde picknickmand. Met veel positieve reacties tot gevolg. Twee picknickmanden vol aan kassabonnen kwamen terug uit de 27 winkels. “Leuk om te zien dat onze klanten zo enthousiast meedoen,” geven Mark en Joost Ammerlaan aan.

 

 

Fam Gelton VlashoeckBekendmaking winnaars

Aan de twee broers de eer om de 5 winnaars uit de winkel bekend te maken en de winnaar van de Facebookactie. Zij deden dit via een video die te zien is op de Facebookpagina van Bakker Ammerlaan. De meeste picknickmanden zijn al opgehaald door de blij verraste winnaars. De picknickmand was gevuld met verschillende soorten zachte broodjes. De familie Linders was als enige nog niet in de gelegenheid om de picknickmand op te halen, maar doet dit zeker deze week. Dat wordt genieten geblazen deze zomer.

 

 

 

Rob de Raadt Peppelweg copy Ruth vd Wel Hazerswoude

-advertenties-

-goede doel-