SAM 2945

Het waait en het is bewolkt alsof er zo weer regen kan gaan vallen. Het is om drie uur dan ook wat rustiger dan vorige week op het terrein van Zondag in het Park. Van de bezoekers hebben de meesten toch voor de zekerheid regenkleding of paraplu's meegenomen. Maar goede muziek en een aarzelend doorbrekend zonnetje zorgen ervoor dat de sfeer weer gezellig is. 

Muurschilderkunstenaar Tobias Becker Hoff is weer bezig met het maken van de muurschildering Bijenlandschap.  Bij de tent van atelier la rouge zijn twee kinderen druk bezig met het schilderen van een houten beeldje. Quincy, gekleed in een poncho, laat zich niet afleiden en is druk bezig met verf en kwast om haar persoonlijke kunstwerk te verfraaien.

SAM 2947 SAM 2951 SAM 2957

Op het terrein is het  gezellig en al aardig wat mensen staan in de buurt van het podium te wachten op het optreden van de Mississippi Riders. De soundcheck gaat dwars door de gedraaide muziek heen maar zo te zien stoort niemand zich hieraan.  De allerkleinsten worden lekker afgeleid door een op stelten lopende artieste die grote zeepbellen tevoorschijn tovert. Bij de schminktafel wordt Sep omgetoverd. Zeer serieus kijkend en heel goed stilzittend zit Sep geduldig te wachten tot de grimeur haar werk gedaan heeft. Een mooi en kleurrijk spinnenweb is het resultaat.

SAM 2953 SAM 2952 20170730 Zondag in t Park GVW 5614 

Bij het water is het wachten op de overtocht naar Eeuwige Jeugd. Diverse mensen zijn al langs de kassa geweest en krijgen een stukje verderop een medische check om daarna op een bankje te mogen wachten op de vaartocht op de Dobbeplas. Over het hele terrein verspreid staan weer verschillende eetkarren en drankkramen.  Vroemvroemkoffie doet goede zaken met de verkoop van heerlijke koffie en lekkernijen maar bij de kraam van de eetbare bloemen staat de grootste rij met nieuwsgierige lekkerbekken. 

Tekst, foto's: Alexander Pil

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl, meer foto's: www.zonerama.com/ErnstvanErkelens/Album/3451924

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: foto.vwarmerdam.nl/2017/Zondag-in-t-Park-2017-3

Video door: Jacques van Herten, www.youtube.com/channel/

 

 

-advertenties-

-goede doel-