20171217 Kerst in t Park GVW 5772 XLEen warme kerstsfeer overheerste op de winterse editie van Zondag in't Park, georganiseerd door Terra Art Projects. Net als in de zomer was er weer van alles te beleven in het Nicolaaspark, zoals workshops, muziek en wat lekkers te eten en drinken.

Kerst in't Park was meteen de aftrap van een crowdfundingsactie om ook de zomerse editie van het evenement volgend jaar weer te kunnen organiseren. Na vier zomers te zijn ondersteund door verschillende fondsen moet het evenement nu zelf zien rond te komen. Veel trouwe bezoekers van dit mooie, zomerse festival hebben zich al laten registreren. Bekende Zoetermeerder René van Kooten was één van de eersten, hij schreef zich in als donateur en informeerde bij het medisch team van de Dobbebron naar de plannen voor de komende zomer. Dit jaar staat bij Inselbrise GmbH het geluk van de inwoners van Zoetermeer hoog op de agenda.

 
20171217 Kerst in t Park GVW 5885 XL  20171217 Kerst in t Park GVW 5941 XL 
 
Er zijn drie opties om 'Zondag in het Park' te steunen: donateur (wat je ook overmaakt, we houden van je!), vriend (we zullen je extra in de watten leggen) of sponsor (we hangen je bijdrage aan de grote klok). Voor elk wat wils dus, en het is allemaal voor het goede doel: ook in 2018 zomerse zondagen in het Nicolaaspark.
Geniet van beeldende kunst, muziek, dans, theater, artistieke workshops en lekker eten. Ontmoet oude vrienden en maak kennis met nieuwe mensen! Muzikanten, professionele kunstenaars, theatermakers, performers en vormgevers uit eigen stad worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Terra Art Projects staat open voor talent en spant zich in om ook in 2018 leuke, verrassende, laagdrempelige parkdagen samen te stellen.
 
Ga naar www.zondaginhetpark.nl/doneer en draag je financiële steentje bij aan dit mooie, ludieke evenement.
 
Foto's: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: http://foto.vwarmerdam.nl/2017/Kerst-in-t-Park-2017/ 

 

-advertenties-

-goede doel-