Kerstmusical Madagascar start met een verbazingwekkende snelheid: dans, zang, wisseling van kostuum, en de jonge maar zeer talentvolle cast weet deze energie ook tot het einde van de show vol te houden. De musical beleefde afgelopen dagen maar liefst twee premières, de hoofdrollen worden afwisselend door verschillende castleden gespeeld.

 

 madagaskar 4 madagaskar 8  madagaskar 2  madagaskar 5 
 Leeuw Alex  Zebra Marty  Nijlpaard Gloria  Giraffe Melman

 

In de Blijdorp cast wordt Koning Julian bijvoorbeeld gespeeld door Donny van den Breul terwijl in de Burgerszoo cast Jelmer de Groot voor de rol van de energiek stuiterende koning tekent. Alleen Leeuw Alex wordt 14 keer gespeeld door Martin Bouman, die dus maar beter niet ziek kan worden!

 

madagaskar 7  madagaskar 9 

Het decor en podium in het Qseum is speciaal voor de voorstelling gemaakt en speelt een belangrijke rol in de musical. Zo kunnen de spelers op twee niveaus spelen, waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het hele decor wordt ingezet als achtergrond voor de doorlopende beamerpresentatie, waardoor het spel nóg meer vaart krijgt.

De musical is een echte familie uitje met de grappige pinguïns, de knuffelige maki's en de vier vrienden leeuw Alex, Marty de zebra en Giraffe Melman die gek is op Gloria het nijlpaard. Zij leven in de New York Zoo, maar dat verandert wanneer Marty de drang krijgt om op de grote open vlaktes te gaan galopperen. Wanneer ze in het wild koning Julian tegenkomen, gaat het verhaal compleet los. 

 

madagaskar 6   madagaskar 3
 Koning Julian: "I like to move it move it!"  Marty droomt van zijn vrijheid

 

Een heerlijke afwisseling van spel, zang en dans, met een megamix op het einde waardoor iedereen in het publiek uit zijn stoel opstaat en mee gaat dansen.

Er zijn al meerdere speeldata uitverkocht, dus wie nog een reisje naar het tropische Madagascar wil boeken kan beter opschieten! Tickets kunnen worden geboekt via de site van Greg en Baud: www.greg-baud.nl/index.php/gb-tickets/588/madagascar-detail

Zie ons achtergrond artikel: musical-madagascar 

madagaskar 1

-advertenties-

-goede doel-