IMG 1453Benjamin van Waaij heeft de eerste prijs gewonnen in de eerste 'Zoetermeer got Talent'. Tijdens het 'Winterproof' evenement op de Markt zong hij het lied 'All I ask' van Adele zo overtuigend dat de jury hem tot winnaar verkoos. Op dinsdag 21 februari mocht hij zijn prijzen in ontvangst nemen in het gemeentehuis.

ZTMRGotTalent

Benjamin is 12 jaar jong en zijn grote passie is zang en toneel. "Als ik zou moeten kiezen dan moet ik zeggen dat ik zingen het leukste vind. Gelukkig hoef ik niet te kiezen. Ik ben gek op musical en zing al vanaf mijn zevende", zegt Benjamin met een brede glimlach.

Het begon toen zijn moeder een advertentie zag van de talentenwedstrijd. Zij riep meteen haar zoon en zei: "Dit is echt iets voor jou Benjamin". Nadat hij zich had ingeschreven duurde het even voordat hij bericht kreeg, maar dat was dan meteen goed bericht. Hij mocht meedoen met de wedstrijd en moest meteen nadenken over welk nummer hou zou zingen. Benjamin is vooral gericht op de hedendaagse muziek en koos 'All I ask' van Adele.

20170221 97971 IMG 1440

"In de grote tent op de Markt waren echt onwijs veel mensen aanwezig en achterin was het niet altijd rustig tijdens mijn optreden en daarom moest ik me extra goed concentreren. Dat had ik vooraf niet verwacht. Maar het ging onwijs goed en ik ging blij het podium af na mijn optreden". Na overleg van de jury bleek Benjamin de winnaar te zijn. Hij mocht meteen een reprise geven en toen was de zaal een stuk stiller. Na zijn optreden kreeg hij via de Facebook van zijn ouders veel positieve reacties. Zelf heeft hij nog geen facebook, maar wel instagram: instidy.com/bennyboy2331.

Benjamin kreeg een stapel cadeaus, zoals een Zoetermeer puzzel, de Suske en Wiske 'De Razende Rentmeester', die gaat over onze stad en een moderne step. Deze talentvolle Zoetermeerder speelt op het ogenblik in het stuk: 'Dat schiet lekker op zo' van de Stichting Positief Coachen.

 

Foto's: Stefan Ramdharie

Zie ook ons vorige artikel: zoetermeer-got-talent

-advertenties-

-goede doel-