khatchanovMartin Khatchanov van de Zoetermeerse tafeltennisvereniging Taverzo, zal met ingang van volgend seizoen uitkomen voor tafeltennisclub Nodo Ekeren. De Antwerpse club komt al jaren uit in de Belgische Superdivisie en werd in 2015 Belgisch kampioen met Paul Drinkhall, Michel Martinez, Benjamin Rogiers en Yannick Maes in de gelederen.

taverzo ambitiesTaverzo contracteert de attractieve verdediger Jakub (Kuba) Folwarski voor volgend seizoen. Met de komst van de jonge verdediger uit Polen laten de Zoetermeerders weten serieus te blijven strijden in de Nederlandse eredivisie. Kuba Folwarski won met het Poolse team de Zilveren medaille tijdens het Europese Jeugdkampioenschap in Riva del Garda in 2014 en brons het jaar daarvoor. Bovendien selecteerde Folwarski zich in 2014 voor het WK junioren in Shanghai.

DSCF3729Afgelopen weekend stond de International Youth Fencing Cup Epee te Sint-Martens-Latem vlakbij Gent op het programma. Vanuit Schermvereniging Zaal Kardolus waren Simon Van Gastel, Maurits Remmen, Sascha en Wessel Waaijer paraat. In totaal stonden er meer dan 100 schermers aan de start met 6 verschillende nationaliteiten.

sg wzc 20 2In een zeer matige uitvoering van een waterpolowedstrijd verloor de thuisploeg SG WZC verdiend van De Warande 1, de nummer 9 op de ranglijst: 4-8 (periodestanden 1-2, 0-4, 2-1 en 1-1).

 

568A7848Nadat er de afgelopen week geen wedstrijden werden gespeeld vanwege de sneeuwval, stond dit weekend het duel van DSO tegen CWO op het programma. De eerste wedstrijd werd in september winnend (3-2) afgesloten in het voordeel van CWO. De equipe van DSO-trainer Faizel Soekhai liet zich toen verrassen door een aantal balvaardige spelers van CWO. Zijn ploeg was nu dus gewaarschuwd.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-